Headbanging er federe med hår på hovedet

Kender du følelsen? Du hører et outstanding nummer fra din yndlingsmusiker. Du har så meget optur over det nummer, at du er nødt til at hive hestehalen ud og lade hovedet og håret følge musikkens rytmer. Selvfølgelig kender du følelsen. Det er desværre knap så fedt at headbange til dit yndlingsnummer, hvis din manke er væk. Hårtab er et problem for mange, og kan ramme os alle. Både mænd og kvinder døjer med både hårtab og tyndt hår, og det kan være et problem der er svært at komme til livs.

Især fordi meget af det hænger sammen med arvemateriale, gener og biologi. Hårtab er et problem for mange, da dit hår kan være en stor del af din identitet og dit selvbillede. For mange er hår med at definere den person, de ønsker at udstråle og være. Derfor kan et hoved med en kedelig og tynd manke i den grad føre til lav selvtillid og et ændret selvbillede. Dog er der heldigvis løsninger på stort set alle problemer – og dette er ingen undtagelse. 

Sådan får du mere hår på hovedet

Selvom hårtab ofte er et biologisk problem, og man ikke altid kan modarbejde biologien, er der faktisk råd at hente, når det kommer til hårtab. Med vores serie af en shampoo, en balsam og en serum kan du gradvist få mere hår. Ved brug af produkterne vil du gradvist få opbygget et sundere og stærkere hår. Det er serie af produkter, du skal bruge, hvis du har tålmodighed – det er ikke et mirakelmedicin der giver dig en solid løvemanke natten over. Men let’s be honest, hvor mange produkter gør også lige det? Det er en række af produkter du skal benytte, hvis du har tålmodighed og gerne vil kæmpe for et ordentligt resultat.

Efter 150 dage vil du begynde at se resultater, så væbn dig med tålmodighed – så skal du nok blive belønnet. Produkterne går ind og stimulerer din hovedbund, samtidig med at de tilfører en række gode næringsstoffer til håret. Det medvirker til både stærkere, sundere og kraftigere hår. Der bliver skabt et godt miljø for hårvækst i din hovedbund, så håret har et bedre udgangspunkt. Produktet kan benyttes af alle hårtyper, og er både til mænd og kvinder. Dog er produktet ikke nødvendigt for dig, hvis du fra naturens side er født med en sund og stærk hårpragt. 

Giv den gas til koncerten med din lækre manke 

Hvis du ønsker at komme dit hårtab til livs, kan du altså overveje om du skal give dig selv en tidlig julegave i år? Hårtab er i hvert fald et dumt problem at leve med – især når du nu kan gøre noget ved det. Du skal ikke stoppe med at headbange, bare fordi du er begyndt at tabe håret. Du skal bruge din nye shampoo, din nye balsam og din nye serum, og så skal du skynde dig afsted til koncert med Barbara Moleko og give den fuld gas. Held og lykke.