Tre gode råd til motivationen mens du lærer at spille guitar

Når man starter med at spille musik, kan det være svært at opretholde motivationen, hvis ikke man er et komplet naturtalent. Det kræver meget øvelse, og det er ikke sikkert, at man bliver fantastisk efter udelukkende to timer. Det er ganske naturligt, at motivationen kommer og går, når man lærer noget nyt, specielt i takt med, at de nye udfordringer bliver sværere og sværere. Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du kan opretholde din motivation mens du lærer at spille guitar, så du få den succes, som du drømmer om med dit instrument. Læs om de kendte her, hvor du kan finde mere inspiration hos kendte musikere, som alle på et tidspunkt har siddet i nøjagtig samme situation som dig.

Sigt realistisk

Når du starter hos din guitarlærer er det vigtigt, at i begge sætter jer sammen og arbejder med specifikke delmål og endeligt slutmål med din undervisning. Dette betyder nemlig, at du altid har et mål for øje, og at der er små mål at fejre på vejen mod det endelig resultat. Når i skal beslutte hvilke mål, som du skal have for dig selv, så er det vigtigt, at de er realistiske. Det er altså vigtigt, at de passer til dine evner med en guitar, og at de ikke er sat efter, at du efter kun en uge skal kunne spille alle sange, som nogensinde er skrevet. Dette gør, at du vil have nemmere ved at nå dine mål, og at du vil få en succesfølelse efterhånden som processen er igang.

Del dine frustrationer

Når du er ved at lære et nyt talent, så er det vigtigt, at du taler med dem omkring dig om de frustrationer, som du måtte have. Dette gør nemlig, at du får luftet for dine tanker, go at der måsker er nogle frustrationer,s om har en nemmere løsning, end du måske går og tror. Husk derfor, at når du er sammen med din lærer, at han eller hun er der for at hjælpe dig videre og gøre dig bedre. Det er altså dem, som kan hjælpe dig, når du har problemer med dit instrument, eller at du måske er ved at miste grebet omkring, hvorfor du valgte at lære det i første omgang. Dette er ikke udelukkende gældende for at lære at spille på guitar, men det er et generelt råd til, hvordan man kommer bedst igennem at lære noget nyt. 

Vend tilbage til det du kender

Er du kommet ud på lidt for dybt vand med de udfordringer, som du møder i din undervisning, så er det en god ide at finde tilbage til det, som du allerede har lært, og som du kender. Dette vil give dig en succesfølelse, og du kan måske blive mindet om, hvorfor du øver dig så meget som du gør. Kig derfor nogle gange tilbage på de gamle og enkle sange, som du lærte i starten og spil dem nogle gange.