Electric Guitars kan hjælpe dig i skolen

Går du i skole? Er du fan af Electric Guitars? Så kan GoTutor hjælpe dig med at kombinere det sure arbejde med de søde toner! 

En underviser eller lektiehjælper fra GoTutor har mange tricks med sig fra sin værktøjskasse, og at bruge musik i undervisningen er effektiv – især hvis du synes at skole er dødkedeligt. Vi får sammen styr på motivationen, så du kan føle dig glad og selvsikker når du rækker hånden op i undervisningen. Bandet og dertil deres musik kan bruges som støtte til mange fag.

Hvis du elsker musik, men har svært ved at lære om det i skolen, så kan du med en lektiehjælper fra GoTutor diskuterer bandets nye album og få styr på akkorder samtidig. Vi lytter til den perfekte riff, og sammen lærer vi om Beethoven! For hvis der er noget musikundervisning og musiklektier ikke skal være, så er det kedelig! Vi har undervisere, der kan hjælpe dig med at blive musikekspert, så du næste gang du lytter til Electric Guitars kommer til at høre noget, du ikke lagde mærke til før – og det bedste er, at du kan imponere og overraske din lærer i skolen med alt det du har fået styr på!

Musik er især et godt hjælpemiddel hvis du har svært ved sprogfag. Electric Guitars laver sangtekster på engelsk, og det kan hjælpe med at løfte det faglige niveau i engelsk. Du og underviseren kan sidde sammen og lytte til teksten, og sammen gengive hvad den handlede om. I kan printe teksten ud og læse den samtidig med at i lytter til musikken, på den måde får du øvet hvordan ordene staves og udtales – bare ved at lytte til dit favoritband! Det er også en fantastisk måde at udvide dit ordforråd med nye ord, samtidig med at du nyder rytmen fra tonerne. 

Apropos rytme, så er sange perfekte at bruge i hukommelses-øvelser. Der er mange, som har svært ved at huske de alt for mange regler i matematiske fag. Der er mange, som synes det  virker umuligt at lære tabellerne udenad. Du kan få en underviser, der hjælper med huskereglerne og tabellerne ved hjælp af sang og musik. Matematik er svært for rigtig mange, derfor er det enormt brugbart at øve sig ved at synge og lytte til sange. Ting sidder bare bedre fast i hjernen når man har følger en rytme.

Det er forfærdeligt at være tvangsindlagt til at gå i skole og håndtere fag, der er kedelige, eller bare er rent ud for svære. Hos GoTutor skal undervisning skal være sjovt, det skal være noget der fanger interessen, og det skal frem for alt være noget de unge mennesker kan relatere til. Hvad er bedre til alt dette end musik? Dit yndlingsband, for eksempel Electric Guitars, kan hjælpe dig i skolen, og give gøre det svære nemmere for dig. Ring til GoTutor i dag, og tag en uforpligtende samtale om, hvilke værktøjer vores undervisere kan tilbyde!